Korikakku

Pääsiäiseksi halusin kokeilla koripunoksen pursotusta kakkuun ja pursottaminen onnistuikin YouTubesta löytämälläni Wiltonin ohjeella.

Kakkupohjan tein, jälleen kerran, Ulla Svenskin ohjeella. Kostutin kakun vaniljasokerilla maustetulla maidolla ja koska pakasteessa oli vielä paljon mansikoita tein väliin mansikkamoussea, jonka ohje Pullahiiren leivontanurkasta. Koska tein moussen pakastemansikoista, lisäsin ohjeeseen yhden ekstraliivatteen.
.
Annin uunista löysin ohjeen silkinpehmeään suklaakreemiin. Käytin ohjeeseen Brunbergin tummaa suklaata ja hiukan olisin ehkä vähentänyt sokerin määrää tämän suklaan kohdalla. Mutta nämä ovat makuasioita :)

Aiemmin olin jo pursottanut pikeeristä auringonkukat ja tehnyt ruusut sokerimassasta.





Kommentit