Voikreemi-Orvokit

Pursotettavasta voikreemistä voi tehdä lukemattomia erilaisia syötäviä koristeita. Voikreemi-orvokkeja on helppo pursottaa joten niiden tekeminen onnistuu hyvin pienellä harjoittelulla. Kannattaa tehdä kerralla paljon pakasteeseen, sillä niistä saa kauniit koristeet kuppikakkujen tai kakun päälle milloin vain haluat. Kun kukat ovat jäätyneet (noin 15 minuutin kuluttua), voi niitä säilyttää rasiassa päällekkäin.


Tarvitset:
  • Wiltonin pursotusterän nro 101, 102, 103 tai 104 - tai vaikka kaikki nämä, jos haluat tehdä erikokoisia kukkia.
  • pienen kukkanaulan ja valmiiksi leivinpaperista leikattuja paperinpalasia (noin kukkanaulan kokoa)
  • pursotinpusseja ja liittimen. Liittimen avulla on pussiin helppo vaihtaa erikokoisia pursotusteriä.
  • pursotettavaa voikreemiä (ohjeen löydät tästä).

Video orvokkien pursottamisesta.






Kommentit