Tämä suklaakuorrute on vastaava kuin valkosuklaasta tehty. Suklaana on käytetty tummaa Brunbergin suklaata, joka on myös laktoositonta.
140 g huoneenlämpöistä voita
70 g siivilöityä tomusokeria
100 g tummaa suklaata
Tee näin:
140 g huoneenlämpöistä voita
70 g siivilöityä tomusokeria
100 g tummaa suklaata
Tee näin:
- Sulata suklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa: 20 sekuntia, sekoita - 10 s. sekoita ja sitten 5-10 sekuntia kerrallaan kunnes suklaa on sulanut.
- Vaahdota voita sähkövatkaimella täydellä teholla pari minuuttia.
- Lisää tomusokeri ja jatka vatkaamista vielä 2-3 minuuttia.
- Lisää hyvin jäähtynyt suklaa. Sekoita hyvin.
Video koirakuppikakkujen pursotuksesta löytyy tästä linkistä.
Kommentit
Lähetä kommentti