Pehmeä ja ilmava valkosuklaakuorrute sopii erinomaisesti vaikkapa vadelmakuppikakkujen päälle. Pursotukseen on Wiltonin tylla nro 1M yksi suosikeistani. Sillä saa helposti kauniit pursotukset.
Valkosuklaakuorrutteeseen tarvitset:
140 g huoneenlämpöistä suolatonta voita
70 g siivilöityä tomusokeria
100 g valkosuklaata
Tee näin:
Väreinä parhaita ovat geelivärit, myös jauhemainen elintarvikeväri käy. Jos käytät paljon nestemäistä väriä, voit hiukan lisätä tomusokerin määrää. Mutta kuorrutteesta tulee kaunista ilman väriäkin.
Video kuorrutteen valmistamisesta löytyy tästä.
Valkosuklaakuorrutteeseen tarvitset:
140 g huoneenlämpöistä suolatonta voita
70 g siivilöityä tomusokeria
100 g valkosuklaata
Tee näin:
- Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa: 20 sekuntia, sekoita - 10 s. sekoita ja sitten 5-10 sekuntia kerrallaan kunnes suklaa on sulanut.
- Vaahdota voita sähkövatkaimella täydellä teholla pari minuuttia.
- Lisää tomusokeri ja jatka vatkaamista vielä 2-3 minuuttia.
- Lisää hyvin jäähtynyt valkosuklaa. Sekoita hyvin.
- Lisää haluamasi väri ja vatkaa kunnes väri on sekoittunut.
Väreinä parhaita ovat geelivärit, myös jauhemainen elintarvikeväri käy. Jos käytät paljon nestemäistä väriä, voit hiukan lisätä tomusokerin määrää. Mutta kuorrutteesta tulee kaunista ilman väriäkin.
Video kuorrutteen valmistamisesta löytyy tästä.
Kommentit
Lähetä kommentti