Pääsiäisen kahvipöytään sopivat mainiosti kaakaomuffinit vihreällä voi-sokerikuorrutteella. ´Ruohon´ pursottaminen onnistuu Wiltonin tyllalla nro #233.
Kuorrutetta varten tarvitset:
125 g huoneenlämpöistä voita
250 g siivilöityä tomusokeria
1½ tl vanilja-aromia
1-2 tl maitoa
Tee näin:
Kuorrutetta varten tarvitset:
125 g huoneenlämpöistä voita
250 g siivilöityä tomusokeria
1½ tl vanilja-aromia
1-2 tl maitoa
Tee näin:
- Vaahdota voita kunnes se on vaaleaa ja kuohkeaa, noin 3 minuuttia täydellä teholla.
- Lisää noin kolmannes tomusokerista ja vatkaa hyvin. Toista kunnes kaikki tomusokeri on lisätty.
- Lisää joukkoon vanilja-aromi ja vatkaa hetki.
- Lisää maito ja vatkaa vielä täydellä teholla pari-kolme minuuttia.
Maitoa voi lisätä ensin yhden teelusikallisen. Jos kreemi lopussa tuntuu liian jäykältä voi maitoa laittaa lisää. Jos kreemi taas on liian löysää, voit lisätä lopussa vähän siivilöityä tomusokeria.
Vinkki: jos unohdat ottaa voin ajoissa huoneen lämpöön, se pehmenee nopeammin kun leikkaat tarvittavan määrän jääkaappikylmää voita juustohöylällä.
Video työvaiheista löytyy tässä.
Kommentit
Lähetä kommentti